Παιδικοί Σταθμοί – ΚΔΑΠ – Έναρξη υποβολής αιτήσεων

Τη Δευτέρα 19/7 και ώρα 11:00 ανοίγει η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του προγράμματος ΕΣΠΑ, που καλύπτει τη φιλοξενία παιδιών σε Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ.

Η σύνδεση στην εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς Taxisnet και τα δικαιολογητικά που μπορεί να ζητηθούν για την ολοκλήρωση της αίτησης περιλαμβάνουν:
1. Εκκαθαριστικό Σημείωμα για το φορολογικό έτος 2020
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3. Δικαιολογητικά απασχόλησης /ανεργίας

Ο Βρεφονηπιακός και Παιδικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ συμμετέχουν και φέτος στη δράση του προγράμματος ΕΣΠΑ. Απομένει περιορισμένος αριθμός θέσεων στις δομές μας για τη νέα σχολική χρονιά. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ηλεκτρονικά στους συνδέσμους:
https://platon.edu.gr/eggrafes/#forma   για το Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό
https://platon.edu.gr/kdap/#dilosi          για το ΚΔΑΠ
ή τηλεφωνικά στη γραμματεία του σχολείου.

Όσοι γονείς χρειάζονται βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης μπορούν να απευθυνθούν είτε τηλεφωνικά στη γραμματεία στο 2351031111 είτε στέλνοντας email στο info@platon.edu.gr ή kdap@platon.edu.gr.

Αναλυτικά η πρόσκληση συμμετοχής στη δράση στο σύνδεσμο: https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2021/16072021_prosklisis_enarmonisi_ada.pdf

Κοινοποιήστε το άρθρο